Tema: acer quality
View Single Post
Staro 31.05.2010., 01:43   #12
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
t2400, intel grafa, 1024x768? kolko je taj bio?

mislim gle nećemo tu pričati u par kuna razlike, jer to je identično ko da pričamo o 5 slojeva bakrene farbe više na aceru... jednostavno nema smisla.

imaš proizvod i poluproizvod, acer je potonji kako god ga okreneš.

koliko je vazda košta dobar televizor? tisuću maraka iliti tisuću € danas... isto to vrijedi i za laptope.

onaj tko misli da za 3-4k kn može dobit kvalitetan laptop se grdo vara...

Citiraj:
Autor wireless_os Pregled postova
Gle iskreno boli me za sve te stvari. Prvo nisam dao 1000 ojra za lap. Drugo i da dajem dobro bi razmislio sto cu kupiti...na kraju krajeva lenovo jos proizvodi lapove koji sadrze doticnu leguru. Ali sa druge strane meni lap ne pada niti ga bacam, tako da i ovaj mass crap sto proizvode radi ok. Tako je to...nekad nisi mogao pomisliti o laptopu ispod 7k kn, i to za one najslabije modele...danas je to drugacije, manji troskovi proizvodnje, manje cijene, manja kvaliteta...nije bas linearna karakteristika ali kuzis sta hocu reci.
mene ne boli eto... ja bi htio za svoj novac dobiti poštenu stvar, pogotovo za nešto što košta soma €.

jasno da je sve lošije i to je generalni problem... što ljudi misle da im je evolucija proizvodnog procesa donijela nešto revolucionarno u njihove domove, a zapravo im je donijela junk za pripadajuću cijenu.
syss je offline