t2400, intel grafa, 1024x768? kolko je taj bio?
mislim gle nećemo tu pričati u par kuna razlike, jer to je identično ko da pričamo o 5 slojeva bakrene farbe više na aceru... jednostavno nema smisla.
imaš proizvod i poluproizvod, acer je potonji kako god ga okreneš.
koliko je vazda košta dobar televizor? tisuću maraka iliti tisuću € danas... isto to vrijedi i za laptope.
onaj tko misli da za 3-4k kn može dobit kvalitetan laptop se grdo vara...
Citiraj:
Autor wireless_os
Gle iskreno boli me za sve te stvari. Prvo nisam dao 1000 ojra za lap. Drugo i da dajem dobro bi razmislio sto cu kupiti...na kraju krajeva lenovo jos proizvodi lapove koji sadrze doticnu leguru. Ali sa druge strane meni lap ne pada niti ga bacam, tako da i ovaj mass crap sto proizvode radi ok. Tako je to...nekad nisi mogao pomisliti o laptopu ispod 7k kn, i to za one najslabije modele...danas je to drugacije, manji troskovi proizvodnje, manje cijene, manja kvaliteta...nije bas linearna karakteristika ali kuzis sta hocu reci.
|
mene ne boli eto... ja bi htio za svoj novac dobiti poštenu stvar, pogotovo za nešto što košta soma €.
jasno da je sve lošije i to je generalni problem... što ljudi misle da im je evolucija proizvodnog procesa donijela nešto revolucionarno u njihove domove, a zapravo im je donijela junk za pripadajuću cijenu.