View Single Post
Staro 31.05.2010., 00:58   #323
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Opomena iz boksa, da se ne kolju jer imaju malo goriva
da, bas su imali malo goriva. daj me nemoj klat da si popusio ovu patku, pa nemoj me plasit. mislim, ili kakis ovdje da uopce nisi gledao utrku, ili zaprave ne kopcas.
puste preko radija da je button i ham na kratko sa gorivom, i onda vidis da i daljnih 7-8 krugova ham reda krug za krugom sa 4-5 desetinki razlike od svojeg najbrzeg vremena cijele utrke? button je jednostavno najvjerovatnije dobio po njusci preko radija kao kada imas malog cucka, pa ti se popisa po tepihu. odjednom, ali full ocigledno, button ocigledno usporio nakon onog dvoboja..........

Citiraj:
Ham je konstantno bio brži
jok, da je bio brzi onda ga ovaj nebi stiskao. obojica su bili vise nego ok, i obojica su zasluzili svoja mjesta.

Citiraj:
Malo krugova do kraja da bi se riskiralo
da, s ovim se slazem, no nisam to napisao. jedno je ocigledno, ti navijas za srebrnu strijelu, i to je to. ja navijam za ferrari, ali sto bolju utrku. drago mi je kad ima prestizanja, drago mi je bilo gledati alonsa iz tri pm proslu utrku - jer sam gledao prestizanja, a ne vlakic u kojemu 4 do 6 bolida voze svoju utrku, a ostatak se vozi na +1 krug zaostatka. ali isto tako ja znam i priznam kad netko zasluzuje pobjedu, ili u ovom slucaju da ga se prestigne .
btw, kad su se vettel i webber poljubili, jel ti bilo jasno koji klinac su budale napravile? naravno da jest, ali obojica su za mene vozaci jer je ovo bilo na noz sa prakticki jednakim bolidima. moze se srati i trkeljati kako sada red bull, mclaren, ferrari, mercedes i renault imaju skoro pa iste bolide, jedino mclaren i red bull su tu negdje. ali 100% su tu negdje - mercedes VS mercedes, mclaren VS mclaren itd.

i da, jos nesto. kraj utrke, a hamilton se ponasa ko' ono, dovezao se po trajno mlijeko u trgovinu. ono, ni smjeska, nikakve reakcije osim kad se provezao ciljnom ravninom, cak je mahnuo rukom.

ali sto jest, ima koku i pol. i to me zivciralo, usrani reziser mora meni (publici) pokazati tuku u boksu kako jadna sva zivcani, stavlja ruka na usta, skace okolo naokolo sa izbezumljena........... onak', fuck off, ovo je formula! daj mi zilijun vristecih konja, brzinu, malo neki sudar, i prestizanja.

Burko je offline