31.05.2010., 00:19
|
|
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Autor domina
Ne znam dal ima još koja tema vezana uz kopije iPhonea, no zanima me za one zadnje verzije koje imaju wifi i dual sim, na šta to liči, kakve su baterije, kvaliteta plastike i tako to?
Jer rajca me to kaj ima dual sim i wifi, a to bi koristio za skype, i da se rješim dva moba, ovako sve u jednom..
A pošto ne pišem previše poruka ne smeta mi što je touchscreen(makar vjerujem da ću popiz... dok se ne naviknem  ), ne zanimaju me glupe i nepotrebne aplikacije, mob je jednostavno jeftin kad se uzme u obzir da ima dual sim i wifi, što me fakat rajca 
Pa ak ima ko da napiše svoja iskustva s kopijom ajfona 
Al jedini uvijet je da ako ga kupim da mi traje dosta dugo, jer ne volim mjenjat mobitele svako malo..
Edit: evo link: http://www.youtube.com/watch?v=A9DzhKNWhUM
|
ja sam imao zadnju tj najnoviju kopiju pod imenom 3gs clone 32gb ,kutija je indenticna kao pravi iphone i pise na njoj Iphone gs,mobitel je indenticne velicine cak ima appleov logo na zadnjoj maski,ekran je 3.2 a ne 3.5 kao u iphonea,kabeli punjac sve je isto za nepovjerovat,sto se tice samog uredjaja radi dosta brzo tj odaziv mu je odlican bolji od vecine samsunga i sonyericsona do 1500kn,jack za slusalice nije velicine kao u iphonea vec manji...touch screen nepati od slabog hvatanja jednom rijecju vrlo dobro za uredjaj od 1000kn,wi-fi radi takodjer odlicno i bez problema mi se spojio na ruter...ovo nema veze sa prvim modelima i68,i9++ koji su tesko sra*e prema ovom sto sam ja imao,doduse prodao sam ga ali ugodno iznenadjen kao radi i funkcionira ,java 2.0 takodjer radi kako treba,jedino nisam skuzio kako promjenit zvuk dolazne poruke jer je izbornik malo kompliciran,inace radio se o ovom modelu :
http://www.youtube.com/watch?v=hKnkydhhRX8
Zadnje izmijenjeno od: joolka. 31.05.2010. u 00:26.
|
|
|