View Single Post
Staro 30.05.2010., 19:16   #15
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Ja radim slican posao vec 3 godine, a posto smo informaticka firma/sistem integrator, ima nas vise ali je posao obimom puuuno veci. Znaci ne radi se samo interno za firmu nego se usluge i prodaju, a pored ovoga gore sto si naveo da bi ti radio ima jos dosta stvari koje se rade (wlan ISP, VOIP telefonija, dosta hardverskog servisa, lemilica je jako cesto u ruci...), te svako toliko dolaze novi projekti za koje treba prouciti i nauciti tehnologiju pa onda krenuti sa radom.
Iznenaditi ces se kad ti kazem da je placa cca 5000kn, a jako cesto kasni ili je nema nikako. Doprinosi(socijalno, mirovinsko...) mi nisu uplaceni vec dvije godine i ako se razbolim samo mogu umrijeti.
Od benificija van place imam besplatan internet (za koji mi konstatno nabijaju na nos da puno trosim) i to je to. Na posao putujem svaki dan cca 40km u jednom smjeru.
Znas sta je najgore? Ovo se tu kod nas smatra jako dobrim poslom i kad pogledam cifre o kojim vi pricate, posteno se zamislim. Vec sam dao prije par tjedana otkaz, ali me direktor nekako odgovorio od toga, jer im kao trebam i ne mogu bez mene. Bah...
WraGG je offline   Reply With Quote