View Single Post
Staro 30.05.2010., 18:25   #83
centaur
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor Computer_Modder Pregled postova
Jedna od te 4 optike je neispravna pa nije ni spojena. Ako bi ju spajao morao bi iskoristiti ATA100 PCI karticu, jer na maticnoj imam samo 4 IDE konektora (3×cdrom i 1×hdd).
Sto se ventilatora tice... Svih navedenih 5 kompova su extra silent... Vecina ventilatora je na 5V, ili iskljucena. Kompove jedva cujem, a sto se temperatura tice... Svih 5 kompova se dosta griju, jer su ventilatori na 5V.
Uglavnom, nista se ne cuje ko helikopter jer su ventilatori na 5V i po zelji se mogu iskljuciti.
Kompove sam slagao da budu funkcionalni, kako za mene tako i za druge. Sigurno netko još koristi game-port a kad imam doma karticu (visak), zasto nebi ugradio, mozda ce nekome zatrebati. (Da napomenem da navedenih 5 kompova iz siga ostaju kod mene, jedan u vikendici, drugi u dnevnoj, pa treci u drugoj viknedici, cetvrti kod mene i peti kod bake , tako kad svigdje dodjem da imam komp i net).
Kupio sam od tebe sve one kablove i sve sam potrosio (osim LAN kablova), cak sam kupio od nekog jos kablova... Imam doma vrijednije komponente od par desetaka kablova, ici ce sve u prodaju kad poslikam i sl. Ili u PCE donatore. Vjerojatno cu i ja tako staviti sve u jednu kutiju i prodati u kompletu.

PS: samo da kazem da cu za koji dan nabaviti novi s.A procesorcic i da cu napajanja codegen 300W i frontier 400W zamijeniti.
Neispravna . Nebi ja u kompu držao ništa kaj je neispravno. Radije baci to u smeće i nekaj skombiniraj neku plastiku da zatvoriš tu rupu, a šta se tiće ventilatora, ak je to tebi ukras , onda OK, al mislim da ventrilatori općenito nisu za ukras nego kao prvo služe svojoj svrsi da hlade, (a druga stvar što neki imaju prozirna krilca i ledice, to je onako više bonus, i još ak se to normalno posloži može izgledati fino i ne kričavo), stvaraju protok zraka, te mi je bizarno da samo stoje pošpricani UV reaktivnom bojom,al ajde ko voli nek izvoli.

I to kaj se tiće prodaje, velim strpaj to sve u jednu vreću i daj što daš. Za 50 kuna, puna šaka brade.

P.S. Ja sam baš jednom došao do nekakvog Pentiuma II, i rekao kaj da radim sad s njim, rekao evo cijeli komp za 50 kuna, i otišao isti dan, vjerovao ili ne, tu na našoj tržnici. Nisam ga htio rastavljat i prodavat Quantum Fireball disk posebno i grafičku od 8MB posebno, jer nebi to nikad prodao.

I onda lijepo kad sve to prodaš malo po malo kupiš si 50 blue (ili green) led fan-ova i posložiš u komp koji koristiš i nebi prodavao i uživaš u dubokom plavetnilu (ili zelenilu).

Zadnje izmijenjeno od: centaur. 30.05.2010. u 18:35.
centaur je offline   Reply With Quote