View Single Post
Staro 30.05.2010., 17:50   #79
Computer_Modder
Premium
Moj komp

Computer_Modder's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
U redu....
Mislio sam prvo bez, ali mi je ruznije izgledalo.
Pa sam htio prekidace na praznoj 5.25" plastici, pa sam dobio CDROM i ugradio ga. Svi su LiteOnIt.

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Zašto mora bit baš ovoliko slika svakog kompa?

Ak ih imaš već 10-15 koliko pričaš, slikaj ih izvana cijelog iz dva kuta, iznutra kablove i to je to - 3-4 slike uvr glave. Ja se u ovom i da želim, ne mogu snaći. Editiraj prvi post i uvali linkove na pojedine "moddinge" sa manje slika. I daj ako su ti problem svi ti djelovi, pokloni to nekome tko će moći te kompove iskoristit za nešto. E da i kablovi su ti užas u sve u jednom kućištu, daj si pogledaj malo kabloving jobove u temi na ovom podfurumu. Znam da to nisu neka ekstra kućišta ali dalo bi se to bolje sredit.

I kombinacije boja baš nisu ono Fashion Guru approved.
Ne mora, slikam iz svakog kuta par slika, i tako za svaki update koji radim. Za koji dan ce biti jos slika onog plavog kompa i onog s ljubicastom maticnom, zamjenit cu im napajanja . Znaci, opet 3-4 slike unutra, iz vana nema potrebe jer nije nista promjenjeno.

Ma imam sigurno i preko 20. Slikao sam svaki komp iznutra i izvana, ali kako se radi o obicnim kompovima (nisu nesto pretjerano uredjeni ni "zgodni"), mislim da nema potrebe stavljati slike.
Vidis, ovo za slike i linkove, editirat cu. I u potpis cu dodat (iako mi je vec pri kraju ogranjicenja od 10000 znamenaka) linkove.
Zadrzao sam 5 kompova bas za sebe, a druge kompove cu pokloniti/posuditi.
Ma pogledao sam, uz ovoliko kablova se bas i ne moze nesto napraviti. Kablove ispod maticne ne zelim stavljat, moglo bi bolje ali za koga je, dobro je .

Citiraj:
Autor proudixz Pregled postova
prodaj to sve i kupi neki bolji komp , sto ce ti to sve ? nekuzim ljubav prema komponentama
Kome da prodam? Oces ti kupit?
Prodavat necu, napravio sam za sebe. Ostale kompove (koji nisu ovdje), te bi prodao, kad bi netko to htio kupit.

Nije nikakva ljubav, zamjenio bi ih ja, prodao, kupio bolje. Samo kazem da mi je komp ovakav kakav je dosta drag .
Computer_Modder je offline   Reply With Quote