Odlucio sam vecinu kompova koje uredim i koji su nesto lijepsi od ostalih (sveukupno imam cca. preko 15 kompova, pentium 75Mhz - pentium 4 3000Mhz, jasno, svi ispravni). Bolje to nego za svaki komp otvarat novu temu, jer i ovako i onako nije modding.
To je nasljedno...
Uglavnom, meni je svakako ljepse vidjeti 4 optike nego 3. Jedna je OK, al kad vec imam...

Sto se PCI kartica tice... Jedino je zvucna mozda nepotrebna, ali je tu zbog game-porta. Ako ugradim vec 4 kartice, onda nek ugradim sve

Kad vec imam, a kupit nitko ne zeli, bolje da ugradim nego bacim. A ovako komp mogu prodat za bar 3000kn (konkretno, onaj plavi, dobio i odbio ponudu), jer vecina vrsnjaka cim vide tako ureden komp i sl odmah isti smatraju mocnim.
Ni meni se ne sviđa, ali mi vec na zivce idu 11 kompova u sobi, i tona starih komponenti. Na ovaj nacin sam ih se rijesio i ocistio vecinu dijelova.
Jedini komp koji se meni stvarno svidja, je onaj crno-srebrni P4 3Ghz. Ni onaj mali Ebox nije los.
Kad ces ti u svojoj sobi imati 10 kanti (a povremeno i 15) i tonu komponenti koje se ne mogu/tesko ce se prodati, onda mi se javi. Cilj mi je bio iskoristiti visak dijelova i sloziti kante.
Moddinga nema. Jedino komp iz naslova teme moze proci kao modding, ostale sam stavio ovdje kao skupnu temu kompova. Da ima moddinga u nekom kompu, otvorio bi novu temu.
Moja je tema, pa rekoh, da stavim i ostale kompove u temu...