... ja sam mali glupi sero i nabijam lopte po travi i ja bi 10.000.000€ jer ne radim niš drusštveno korisno i pošto sam glup strgat će me od moje 7 - 35 i onda bum bil strgani glupan pa mi dajte te pare da ne krepem od gladi.
Mislim čovjek na kojeg mi se najviše sere nije čak nogometaš već košarkaš, onaj "ljubljeni" Toni Kukoč kada je jednom rekao nakon što je reprezentacija se potpuno raspala ... "...ako Vam ne odgovara kako smo mi igrali, igrajte si sami ...". E pa jebem te glupa i blesava, pa kada ja nešto radim 10 godina, svaki dan po nekoliko sati dnevno pa nema šanse da bi toliko griješio (jesam skroman

) ... a nogometaši, kako, netko može dobiti 10.000.000€ za napucavanje lopte po nekoj livadi i onda 10 puta u mjesec dana sa 5m fulat prostor od neki 20 i nešto kvadratna metra i ono, čuj sorry loš dan ... pa da i frendov stari je kirurg za ne 10.000.000€ za cijeli život i krpa te iste orangutane, pa mogao bi i on petroici mjesečno onako greškom odrezat desnu nogu i podrezat tetive na lijevoj i onda a čuj sorry potplačen sam i imam loš dan a i kaj ak ti ne paše sam si to složi ak nisi zadovoljan kak ja to radim ... gle ja igram CoD i reći će ti ovi moji da ja bombom, a ne puškom, imam HeadShot u postotku od 70% a igram niti 6 mjeseci ...