View Single Post
Staro 29.05.2010., 21:34   #8
khm
Banned

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Tražit ću minimalno 10.000kn i ugovor na tri mj. Čisto da vidim mogu li ja to ili ne, da budem pošten i prema sebi i prema njemu. Također ako se ne pokažem dovoljno kvalitetan, neću reći ni a ako me manje plati. Ako se pokažem i ako uspijem poloviti sve stvari koje ne znam, tražiti ću više uz ugovor na stalno.
Jesi ti gdje dosad radio?
Moram priznati da nisam jos cuo da radnik diktira placu i postavlja uvjete, pogotovo netko sa SSS bez prijasnjih referenci i preporuka, ovo govorim napamet, ne znam, mozda i imas neku pozadinu.
Ali sve u svemu to se tako ne radi.
Takodjer, ako se ne pokazes dovoljno kvalitetan nece ti on dati manju placu nego otkaz.

Ne znam kako si dosao do toga posla, jel mozda poznajes nekog tamo i jel uopce bio natjecaj za radno mjesto, ali mislim da moras malo izgubit stav jer neces daleko dogurat.
Ides u posao za koji nisi siguran ni jel znas radit, a vec zahtjevas ministarske place.
Ja da sam tamo direktor dao bi ti 70% place od one koju je imao tip koji je to prije radio, pa tek kad dokazes da znas sta radis onda bi mogli pregovarat.
Nemos ti tamo uletavat sa zahtjevom za 10k kad je ovaj prije tebe mozda dobivao 6k, na koju foru ti onda vrijedis 10k?

Kazem, ne znam kakva je to firma i jel si stvarno to mozes dopustit, ja samo znam da bi u vecini firmi ti tamo dosao na 3 mjeseca i radio bi za placu koju ti oni daju, ako bi se u tom roku pokazao dobrim onda bi mogli razgovarat o stalnom poslu.
khm je offline   Reply With Quote