Citiraj:
Autor Old Iggy
Dobra ideja, ali ne baš dobra realiacija.
1. Ne utječu atmosferilije na sve vrste bakrenih vodova,
|
Slazem se, ne utjecu na sve, ali na dobru vecinu da, to je mana bakrenih vodova i na starije vodove vise utjecu kisna razdoblja nego na novija. Ovo ti govorim zbog toga sto se prate i evidentiraju problemi s padom brzine i najcesce su vezani uz kišu ili snijeg.
Citiraj:
Autor Old Iggy
2. Dobro spojene tropinske utičnice ne moraju uzrokovati nikakve probleme, kao što i loše RJ mogu
|
Vecina korisnika koja ima tropinsku uticnicu im ista stoji tamo 10 godina. Naravno, ukoliko se ocisti i sredi moze posluzit, ali RJ11 je noviji standard i svakako je bolje ocistit sve i stavit novu uticnicu.
Citiraj:
Autor Old Iggy
3. Kabel je rijetko kriv za probleme, osim ako nije oštećen,
|
Upravo je to problem kod vecine korisnika, ne zele shvatit da problem moze stvarati jedan posrednik poput tog kabela od zidne do modema. U 10 slucajeva gdje se javlja pucanje veze njih 6 se rijesi zamjenom tog kabela, pogotovo ako se radi o kabelu koji je 5+ metara dug. Govorim ti iz iskustva.
Citiraj:
Autor Old Iggy
4. Problem s IP postavkama je rijetko kad uzrok nespajanja
|
Opet se ne slazem
Citiraj:
Autor Old Iggy
5. Nemaju svi DSL uređaji varijantu s crvenom LED-icom (i za ovaj termin "strujno pražnjenje" prvi put čujem, moram priznati)
|
Zaboravio sam napomeuti kako se radi iskljucivo o Thomson TG782/780/706 uredjajima, prepravit cu nakon posta.
Citiraj:
Autor Old Iggy
6. Zadnja stvar kod nedostatka svjetla na LED-ici LAN konekcije je reset uređaja
7. Setup wireless konekcije baš i nije po PS-u,
8. Nije DSL kabel već običan telefonski kabel, nema razlike,
9. Modem će u pravilu sam sve "povući" što mu treba, reset nije toliko problematičan...
|
DSL kabel ili telefonski kabel, ista stvar, i sam si rekao. Reset na tvornicke i promjena kanala u wireless postavkama je nesto sto u vecini slucajeva pomaze (opet, ovisno o kvaru), samo sto dobar dio korisnika ne zna da to napravi agent sa svoje strane.
Uocene greske cu sad ispravit, ako imas jos sto nadodat slobodno napisi. S tim da, kazem, nisam ovo sve napisao na temelju guglanja, nego na temelju dvije godine iskustva u dva razlicita telekoma.