Pa ajde fala bogu da neko zna tu nešto o nogomet.Dijelim tvoje mišljenje,7 godina sam igro nogomet,prve 3 sam bio centarfor(špica,napadač za neuke)a poslije me trener stavio na srednjeg veznog zato šta sam tam trebo više doprinijet igri,otprilike nešto što bi Kranjčar trebao radit tj.playmaker,igro sam tu poziciju i stvarno trebaš najviše trčat nema stajanja a pošto sam ja po prirodi ljeno govno odusto sam od igranja,propo talent i bacio se na tribine.Napadači nisu šminkerske pičkice jer ih tuku stvarno nemoj pretjerivat,primiš loptu odmah te krši.Kolko god oni para zarađuju ipak je za to trebalo pun kurac volje i treninga šta većina na ovom forumu nema pojma jer sjede doma pred televizijom i kompom pa seru gluposti.Kad ti je popodne škola dižeš se u 7 da bi stigo na trening u pol 9 koji ti traje do 11 pol 12 pa piči doma pa u školu i tak stalno i obrnuto kad je škola ujutro.A poslije i po 2 treninga dnevno,teretana,jogging pa ima pun kurac toga.A poslije kad počneš zarađivat boli te kurac svi su ti zavidni,zvijezda si,imaš para.....ah jebemti život i lijenost
SAPPHIRE RADEON 9800 PRO
MAXTOR 160 gb
MICROSOFT WIRELESS DESKTOP ELITE
------------------------------------------------
Cro Gaming Forum