Citiraj:
Originally posted by CatKiller
: nono :
Bio sam ja (eto frendica nabavila karte inače NIKAD, ali N I K A D ne bi dao 100kn za tu bijedu i sramotu) na posljednjem "derbiju" prošle sezone i razočarao se totalno, gle kamera prati akciju, ali ti na TVu nevidiš da ostalih 15 orangutana laganim kasom prelazi igralište i koluta očima...
Mislim ako netko to smatra uzbudljivim onda je stvarno siromašnog životnog iskustva...
I onda još idu razbijat aute i tramvaje bez obzira ko dobio tekmu...
Lošeeeeee!
|
Po ovom postu se vidi da nemaš pojma o nogometu i da nejdeš na tekme kao i većina ovdje.100 kn za tu bijedu???sjever je ove godine za sve tekme 20 kn.To kaj ideš na istok s curama i starčekima to je tvoj problem.Molim te otiđi jednom na SJEVER i potpuno će ti se promijeniti viđenje utakmice.Misliš da će te zanimat kak Kranjčar stoji ma daj molim te.Na sjeveru je prava tekma bez obzira bilo to Međimurje (odlična utakmica po navijanju) ili Beveren (najbolje navijanje u zadnje dvije godine).Ti to na televiziji ne vidiš specijalni efekti ma kakvi efekti kaje vama kaj pogledate jednu tekmu od 50 pa serete.HNL je za kurac al to ti nije ni bitno kad si ti na tribini,zajebavaš se,piješ,navijaš jebiga moraš probat da bi razumio.To ti je kao droga.
@Black Dragon
Dinamo je osvojio 1967. Kup velesajamskih gradova,a za 82. kažu da je bila najjača ikad ekipa.Rukomet je grublji,ali ti očito nisi nikad igrao pravi nogomet (vjeruj mi velika je razlika između hakla i službene utakmice)nema ti tu prođeš igrača čepovima po zglobovima pa si ti misli,a sudac u tri pičke materine dalje.TO JE NOGOMET.Na televiziji vidiš kak ga pokosi pa kaj nije mu niš!Pa jel tebe kad tak neko pokosio???
SAPPHIRE RADEON 9800 PRO
MAXTOR 160 gb
MICROSOFT WIRELESS DESKTOP ELITE
------------------------------------------------
Cro Gaming Forum