Ako je, to sam gledao valjda sa 9, 10 godina i bilo mi je extra. Samo, malo me strah sad pogledat da ne pokvarim dojam, iako je ono gore jedino cega se sjecam iz filma
Citiraj:
Autor Los Sam
Nevezano uz Shutter Island
|
Ne znam kakav ti je
Lynch? Mene je svaki njegov rad pozitivno iznenadio (dobro, dune mi je li-la, i s tim da eraserhead jos nisam gledo). Ako nisi pogledaj blue velvet, mullholland drive, elephant man, wild at heart, straight story, lost highway i nesto valjda najludje sto sam gledao, inland empire

Tu je i, moja THE serija twin peaks.
Nevezano za lyncha, ako nisi svakako pogledaj
Chinatown,
Delivereance, The Sting...
Btw, upravo nabavio dokumentarac
How weed won the west Sad cekam pravu priliku da ga pogledam

-->
Citiraj:
Autor Bjukenon
No, ima jedan stariji film koji ste vjerojatno gledali, History of the World Part I, ima odličnog humora, sprda se sa svim i svačim, redatelj Mel Brooks, kralj 
|
Ako je, to sam gledao valjda sa 9, 10 godina i bilo mi je extra. Samo, malo me strah sad pogledat da ne pokvarim dojam, iako je ono gore jedino cega se sjecam iz filma
Citiraj:
Autor Los Sam
Nevezano uz Shutter Island
|
Ne znam kakav ti je
Lynch? Mene je svaki njegov rad pozitivno iznenadio (dobro, dune mi je li-la, i s tim da eraserhead jos nisam gledo). Ako nisi pogledaj blue velvet, mullholland drive, elephant man, wild at heart, straight story, lost highway i nesto valjda najludje sto sam gledao, inland empire

Tu je i, moja THE serija twin peaks.
Nevezano za lyncha, ako nisi svakako pogledaj
Chinatown,
Delivereance, The Sting...
Btw, upravo nabavio dokumentarac
How weed won the west Sad cekam pravu priliku da ga pogledam