View Single Post
Staro 28.05.2010., 15:25   #5527
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007

Imho, rekao bi da film toliko vuce na "jedan zakljucak" da je neki drugi scenarij skoro pa nemoguc (naziva ga chuckom, ovaj odmahuje glavom upravitelju sto znaci da opet nije uspio prihvatit realnost, odnosno da ostaje na jos kojoj turi brainwasha

Citiraj:
Koji ti je to film A brilliant mind? Da nisi možda mislio na beautiful mind?
Da, na to sam mislio. Htio sam napisao briljantni beautiful mind pa se pretvorilo u brilliant mind
-->
Citiraj:
Autor Bjukenon Pregled postova
Meni je film sasvim ok,
Nisam nigdje napisao da mi film nije dobar. Radi se o tome sto sam od scorsese-a i di capria(sto u tandemu sto pojedinacno) navikao na bolje.
Citiraj:
što se tiče kraja, zbog toga mi je ok jer kraj možeš protumačiti na dva načina, bez obzira što vuče na jedan zaključak, još uvijek je moguć i drugi scenarij, nama se ostavlja na razmišljanje što je bilo...

Imho, rekao bi da film toliko vuce na "jedan zakljucak" da je neki drugi scenarij skoro pa nemoguc (naziva ga chuckom, ovaj odmahuje glavom upravitelju sto znaci da opet nije uspio prihvatit realnost, odnosno da ostaje na jos kojoj turi brainwasha

Citiraj:
Koji ti je to film A brilliant mind? Da nisi možda mislio na beautiful mind?
Da, na to sam mislio. Htio sam napisao briljantni beautiful mind pa se pretvorilo u brilliant mind
Fatal je offline   Reply With Quote