... kod Ćire sam na crnoj listi jer me jednom upito "momak jel gledaš ti ovaj naš nogomet?" moj odgovor je bio: "a kaj se u Hrvatskoj igra nogomet ?" ... tek toliko o mom mišljenju o Hrvatima i nogometu ... mislim u rukometu i vaterpolu smo velesila u nogometu smo niko i niš, eto iskrumpirali se jednom na svjetskom i jdnom na europskom i dinamo tamo ko zna koje na kupu velesajamskih gradova i bilo smo tada euforični i sretni ali realno to je to ... o čemu pričamo ... statistika je točan zbroj netočnih podataka ali ruke na srce, nas u nogometu nema nigdje ... bljesnemo 1 - 2 puta u deset godina ... u rukometu uvijek gazimo kao i u vaterpolu, a to su MUŠKI sportovi, nogomet je u odnosu na njih igra za curice molim lijepo, rukomet i vaterpolo su realno grublji i teži sportovi skoro i od hokeya ... kog mi varamo ? E, pa imamo Dinamo (svoj svoga na prvo mjesto), Hajduk i tu i tamo nekog, ostale bi tukle srednjoškolske momčadi ... kako je CatKiller neki dan rekao poslije tekme: tekma na ekranu je 10 puta bolja nego u živo, čovjek bi rekao da HRT ima i koristi neke specijalne efekte i par filtera pa da to bolje izgleda na malom ekranu ... nego vratimo se geekovima, moj glas za visagea