Pa dobro sad kad govorimo o šorama ne mislim ja na šoru tipa rusa 100 na 100 na nekoj poljanici i deri nego govorim da nekad nemreš neke stvari prešutit.Ja sam odmalena išo na tekme sa starim pa poslije sa burazom i na kraju sa svojom ekipom,nemrem zamislit vikend bez tekme i svog Dinama!!Sad sviđalo se to nekom ili ne boli me kurac.Sad npr.kad je bila šora u tramvaju,uđu tovari u tramvaj prema stadionu i počnu se derat na tovarskom,pjevat ovo ono usred Zagreba u devetki i očekuješ da ću ostat miran,e nebude.Dobili su po tamburi i kvit isto kak mi tam dobimo nekad po tamburi jebiga to je sve dio nogometnog folklora.Mislite da je tak samo kod nas??!!Pa pogledaj Nizozemce velike ljudske pravobranitelje Feyenoordovci su teški rasisti i stalno se kolju s nekim,pogle Engleze,Talijane,Španjolce,Francuze pa onda pričaj.Dobro istina da je hrvatska navijačka scena među prvih pet u europi ako ne i najjača.Ne kažem da se uvijek treba tuć,daleko od toga al taj osjećaj kad tisuće grla pjeva istu pjesmu s takvim ponosom i ljubavi to ti neće dat Half Life 2 vjeruj mi!Ko je prvi bio kad se trebalo branit Hrvatsku??Bad Blue Boys,Torcida itd..
Pa jebiga ne moraš ti ić na tekme niti volit nogomet,(makar znam da ga većina i prati i igra)ali nemoj vrijeđat nešto što je nekom sveto.
Svakom pravom purgeru Dinamo je svetinja
Kolko je vas ikad bilo na tekmi,ajde da vidimo dva prsta gore!

SAPPHIRE RADEON 9800 PRO
MAXTOR 160 gb
MICROSOFT WIRELESS DESKTOP ELITE
------------------------------------------------
Cro Gaming Forum