Tema: Apple iPad
View Single Post
Staro 28.05.2010., 10:36   #226
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Debelo me mimoisla dojava za ovaj post

Citiraj:
Autor hash Pregled postova
Malo kasnim ali da li si vidio kindle uzivo?
Tvrdi gumbi i robovlasnicki odnos = ne svidja mi se

Citiraj:
Autor hash Pregled postova
Ja sam ostao impresioniran, za citanje knjiga nema bolje stvari. Doduse ima tu jos stvari koje bi bilo dobro nadograditi ako se zeli uciti iz tih knjiga bez biljeznice ali inace, stvarno vrhunski strojcek
Ako te on toliko dojmio, pitam se sto bi rekao da si vidio : Sony PRS-700

EPD tehnologija kao da moli da je jos netko prezume pod svoje skute i mislio sam da ce se to omasoviti. Po meni najbolji citac koji sam imao u ruci ikad. Atmosfera najbliza PALM-u, s druge strane vlasnika . Tekst izgleda tako neobicno nazubljen da je savrsen za citanje. LED-ara moze posluziti po noci, ali ne svidja mi se kako se odrzava kao efekt. Isto tako, ima jako cudan refresh pri mijenjanju funkcija i to mi se nije svidjelo. Zapravo, to me je i najvise odbilo. Mogucnosti oznacavanje teksta su najblize Corel legendarnim idejama koje su imali za vrijeme Win3x perioda. Jako dobro osmisljeno i to od nekoga tko je jako dobro proucio povijest elektronskih citaca i prijasnjih im uzora.

Courier nisam znao hoce li propasti ili opstati, ali prikazana ambicioznost ekrana je sama ze sebe bila krvnik. Jednostavno u danasnjem sustavu stvari, ne vidim kako bi se tako nesto moglo provuci u prodaju - I to je zbilja steta!

Jedino bih volio vidjeti Courier kombinaciju > Sony ekrana i drugog do njega kao klasicni LCD prikaz. Jer nema tog kolorca, koji ce s takvim uzitkom i lagodom oku, ponuditi dozivljaj citanja kao jednokolorac.
Visage je offline   Reply With Quote