Pozdrav!
Imam navedenog miša već cca godinu dana i nemogu se ništa požalit osim tog škripanja gornje maske, al to sam riješio u par sekundi

- skinuo sam masku dolje i grijao je upaljačem odispod uz lagani pritisak odozgora tako da se malo "izravnala" i kad sam je stavio natrag čak mi se čini da je puno čvršća nego kaj je bila!
Miš je za te novce predobar, rezoluciju isto tjeram onu drugu od najmanje jer u najvećoj na pomak od 1 cm mi dijagonalno preleti 22" monitor...
Vozam ga na wintech gamerskoj gumeno platnenoj podlozi koju sam kupio u chipoteci za 40 kn i podloga je PREDOBRA!
Ovaj frajer wiking je tipična osoba koja verovatno ima para za neke mišonje iznad 500 kn i za podloge sličnih cijena, pa je isfrustriran spoznajom da može dobit, usudim se reći, istu stvar za jako male novce!
Istina je da na prvi dodir prelagan i nekak odiše jeftinoćom-al to je zato kaj i je jeftin!!

-istu stvar mogu reć za Canon EOS-a 1000d koji ima cca pola kile i dok sam ga prvi put izvadio iz kutije i primio mislio sam si "Pa kaje ovo, ko neka igračkica s placa!", al danas se sve tak radi da je čim laganije, pa ono-navikne se čovjek
Frend ima Razer Copperhead-a na nekoj razer staklenoj podlozi i igrao sam s njim neko vrijeme i mogu samo reći da mi je filing bio ko da cjepanicu držim u ruci-Razerov dizajn mi se nikad nije dopadao i nikad se vjerovatno neću na njih naviknut...
Ja igram COD 2 već 3-4 godine, trenutno na xTreme serveru i taj Genius mi zadovoljava moje potrebe što se tiče igranja jer, za dobrog dana (dok puše dobar vjetar

) većinom sam među prva tri mjesta
Svakako preporučam taj miš i mogu isto tvrditi ko i neko iznad mene da kad rikne da ću uzet istog (ak ga bude)