View Single Post
Staro 27.05.2010., 08:33   #98
gog
Premium
Moj komp

gog's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ja koristim YAMJ to Mede8er, kada izađe v3 promijenit će se to da će se prilikom pregledavanja foldera s desne strane prikazivati slika folder.jpg (npr. slika covera od filma), trenutačno se prikazuje prva slika u folderu koja naleti po abecednom redu. Kada se stisne tipka "Slow" će se prikazati about.jpg preko cijelog ekrana (ovaj dio i sada radi). Trenutno se slike ne prikazuju ukoliko se odabere "Movies" filter prilikom browsanja library-a. Više ovdje -> http://www.mede8erforum.com/index.ph...12170#msg12170

Ukoliko se želite igrati s ovim YAMJ to Mede8er nemojte skinuti ovaj s prve stranice linka koji je zelja55 stavio, mislim da je na 10-toj stranici link na zadnju verziju koja radi kako spada. Upute su u PDF-u koji je u arhivi, a jedino pripazite da nakon što YAMJ završi kreiranje Jubox foldera i XML datoteka na disku prije paljenja YAMJ to Mede8er konvertera bi rtebali obrisati CompleteMovies.xml iz Jubox foldera jer inače ne radi.

Youtube na Mede8eru mi je totalno besmislena opcija, imam ju ugrađeno na TV-u pa sam ju koristio samo u slučajevima kada sam nekome pokazivao TV, za takve stvari imam komp. Osim ako možda ne planiraju složiti da možeš upiknuti tipkovnicu u Mede8era pa bi to možda i imalo nekog smisla.
gog je offline   Reply With Quote