Citiraj:
Autor junkieee
moze malo detaljnije. Vidim da se lome koplja oko formata 16:9 i 16:10. Jel se uopce osjeti to pomankanje "prostora"
|
Uzel sam taj monitor za valentinovo kad je koštal 1300kn
Ak ti se sviđa uzmi, nije recimo izrađen na razini samsunga. Malo škripi kad ga primeš, ili kad ga zaokrečeš, vidi se da je malo slabija kvaliteta kučišta.
Rzolucija ti je odlična 16:9, to kad gledaš HD filmove nema onih crnih rubova, kaj je meni odlično jer gledam dosta TV/Filmove...za igre da ni ne govorim.
Ima ti HDMI o kojem valjda sve znaš...zaštekaš i vozi (netrebaju ti zvučnici pošto ima ugrađene koji su solidni za prvu sili, glasni su ali zvuk nema dubinu!
Izgled, hm meni je ljep no to je subjektivno, ono nema nepotrebnog kića i gluposti, tipke su ti touchscreen a kad ih netrebaš niti ih ne vidiš jer se ugase....
Za 1500kn je solidan monitor koji ima sve kaj ti treba, slika je super boje također, opcije u MENI su odlične za podešavanje boja/osjetljenja.
Pozadinsko probijanje svjetla ti je po doljnjem rubu, primjeti se kad je crno, no ništa kaj bi te trebalo smetat....
Garancija 3g. kaj je super...neznam kaj ti bi još rekel

velim mana mu je kaj je malo škripav kad se prime u ruke

i pozadinsko probijanje(ako te to smeta, al nije niš jače od recimo sličnih monitora, neka normala, makar mi je ispočetka bilo čudno jer na T220 toga nije uopče bilo, al se privikneš)