Citiraj:
Autor bacyc
da ne odgovaram svakom posebno.
naučite igrati i 90% problema o kojima stalno pričate će nestati.
buhu, onaj tamo gad me napuco raketom, a ja sam baš htio njega nožem. a ono đubre koristi snajper. da ne pričam o njubovima medicima koji me svaki put pokose...
o primjedbama da je igra nerealna neću trošiti vrijeme jer je fakat smješno šta neki pišu. ali ipak ću vam otkriti jednu tajnu, to je samo IGRA. u RL se tenkovi ne popravljaju fenovima.
|
eh sad si se ti nasao pametovat. Nije stvar jer realno ili ne. Ak je mediku zadatak da ozivljava, sta ce mu onda strojnica od 200 metaka? Pa normalno da ce ih vecina ic okolo i sprejat umjesto da radi ono sto treba. Isto eng., daju mu CG koji je valjda najefikasniji nacin za ubit nekog, pa opet normalno da ce ih se vecina okolo nabacivat raketama umjesto da popravljaju. Time se unistava prije svega zabava i igrivost za vecinu na serveru. No hvala bogu uvjek se nadje server bez spomenutih idiotarija.
Inace, to sto vam se ne registriraju hitovi nije stvar balansa oruzja nego loseg servera, pa ak vam se cesto dogadja odite na drugi server. Isto tako, ne mozes znat s kolko te lik metaka pogodio osim u slucaju snajpera i pumpaction sacme. To sto izgleda da te samo jednom pogodilo, lik je mogao cijeli sarzer pistolja istrest u tebe.