Citiraj:
Autor tor
Ni ja ne mogu vjerovati da se ti buniš. Nema nikakve priče oko toga, pravila su vrlo jasna, moderatori rade svoj posao. Nema rasprave o tome.
A jel na ovom uređaju nešto šteka ili ne može se raspravljati poštujući pravila. Pitaš ljude koji format, koje postavke u kodiranju itd. - sve se može napraviti u skladu s pravilima.
Priča o skidanju filmova, pisanju imena softvera ili AV uradaka nikada nije bila dopuštena na forumu. Što je tu problem shvatiti?
Držite se teme - Mede8er MED500X
|
Nisam se ni mislio raspravljan, u namjanju ruku svadjat. Tu mi je jedini prolem za shvatiti da pojam "skidanje" ulazi u kategoriju nepostivanja pravila?! Eto, ja sam svoj film Avatar u blu-rayu platio 40$ preko webshopa i legalno ga skinuo, nije mi ga mede8er prepoznao i zato sam tako i napisao. Nije mi jasno da zbog toga dobivam neka upozorenja i banove, nije ni to korektno.
Sad ono sto je bilo obrisano da pojasnim ponovo:
Svi koji imaju problema sa citanjem (legalnog) sadrzaja u blu-rayu na Mede8eru neka probaju upgradeati firmware na 2.1.x ili veci jer prethodni firmwarei imaju problema sa citanjem. Nakon sto sam upgrade-ao moguce je otvoriti film i u *.iso formatu i kao folder, radi savrseno.