Citiraj:
Autor FRipper
Da ne otvaram novu temu...Ima tko od Vas SeedBox.fr? znam da se svi žale na njega, ali eto ja sam narucio jedan platinum, da vidim baš kakvi su i jel je istina to što sve govore o njima  i eto čim sam naručio dokazuju da stvarno je sve istina za njih....
Sed je narucen 20tog, i poslali su mi mail da sam 33 na listi čekanja...i da ce box biti aktiviran u roku 12h najviše, evo danas je prošlo 6 dana skoro i još ništa, naravno na stranici im je reklama ono fakat super (aktivacija za sve boxove kroz 2h) lol...
|
Ja imam Classic Seedbox kod njih koji sam otvorio kao rezervni dok sam imao problema sa mojim primarnim. Uglavnom u roku 24h je bio aktivan. Ono sto mi se ne svidja je ogranicenje u torrentima, brzina skidanja je ponekad jako mala iako ima dosta seedera i zna zastekat ona njihova aplikacija za skidanje.
Usput trazim za buduce slucajeve nedostupnosti, pada servera i sl. neku alternativu mom seednet.eu. To znaci bar 50GB prostora, 100MBps veza, neogranicen promet, nelimitirani torrenti ili 20 aktivnih, pristup preko FTP-a i VNC-a, webui.