View Single Post
Staro 25.05.2010., 15:55   #4078
tole_
Casual Racist
Moj komp

tole_'s Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor CyCl0p$ Pregled postova
abakan daje 20-16.7 dmg dok recimo m9 pistolj daje 25-16.7, a ump 20-12.5.
to je tebi balans, da 9mm pistolj i .45 smg daje veci/isti dmg od assault puske kalibra 5.45x39mm? ostale puske necu ni usporedjivat.

assault MORA imati premoc protiv pjesadije jer mu je to primarna namjena.
inzinjeru je primarna namjena unistavanje i popravljanje vozila, a medicu lijecenje suboraca, nikako ne izigravanje ramba.
ump je kramp u usporedbi s an94, ne znam zasto to usporedjujes. pogledaj krivulju jednog i drugog kad vec gledas base dmg. slazem se da su neki pistolji pre jaki, ali pojacavanje tog abakana je potpuni promasaj. treba pojacati puske poput f2k koja je jad tuga i cemer u jednom. da bi aslt imao premoc nad ostalim klasama (ima i sad, samo uzmi abakana, od ostalih je bolja samo m60) treba mu prvenstveno podici armor, a ne pojacavati oruzja. no to ce se dogoditi nikad zato jer je igra po tom pitanju lose napravljena.

dobro si ti to zamislio u teoriji, ali npr u praksi glavna namjena enga je da s gustavom gadja pjesadiju jer je obicno pre veliki nub za bilo sta drugo. isto tako medik, daju mu masinku s 200 metaka u klipu i sta da on iza cuci i hila? pazi ti to, medik s tandzarom, di to ima nek mi neko kaze. jel u nekoj igri, filmu ili RL da bolnicari nose strojnice poput m60? . jos bi to i progutao da su napravili da takav igrac ne moze okolo trcat i skakat ko antilopa. ali i po tom pitanju je igra pokvarena.
tole_ je offline   Reply With Quote