25.05.2010., 00:59
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor h3lld
Gle, nema tu veze gasio ti maxtv ili ne, oni ti na dslamu tu brzinu odvoje prema VPI/VCI kanalima, tako da ti po kanalu puste odvojeno ( ergo u routeru odvojeni portovi Internet/IPTV).
Sto se tice da je oslabila propusnost to je dosta realna situacija, sve ovisi jer imas podzemne ili nadzemne vodove, jesu ti kucne instalacije ok ( da ne dolazi do oksidacije, lomova kablova itd, pa razvodna kutija ), sve se to mora uzeti u obzir, jos i kad se brzina nateze do same granice propusnosti naravno da dolazi do pucanja.
Moj savjet ti je ako si vec na 20mbita, spusti se na 10mbita, placaj manje, skidaj sa oko 1250KB/s i budi sretan jer vecina ljudi ima problema i sa onih 4mbita...
|
vjerojatno ce tak i bit!
Citiraj:
Autor John Creasy
Možda linija jednostavno nije mogla izdržati takvo opterećenje pa ti je pucala veza..
|
nije mogla izdrzati na 1800-1900kb/s ... al prije je izdrzavala bez problema na 1600-1700kb/s... jedino ako nije ovo sto h3lld kaže.... makar nekako mi malo vjerojatno zvuci, jer sam oko godinu i pol dana imao 16 bez ikakvih problema, i onda ovi povecaju i cap - problemi, i umjesto da stave na prijasnjih 16 kad je radilo sve ok, oni stave na 12.... al ko bi ga znao
edit: i da ovak usputno pitam.... imali kakvih saznanja o tcomovoj optici?
Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 25.05.2010. u 01:05.
|
|
|