View Single Post
Staro 25.05.2010., 00:48   #461
h3lld
Disturbed
Moj komp

h3lld's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor sh0kre Pregled postova
i kad ugasim maxtv ista je brzina... uglavnom dok je doslo ono povecanje do 20mbit ja sam skidao sa oko 1800-1900kb/s ali uz pucanje veze.... dok im je max brzina bila 16mbit, ja sam skidao sa oko 1600kb/s bez problema i gledao maxtv bez problema.... u tom je problem.... Tak da mislim da je nes drugo po srijedi, a ne da je odjednom propusnost veze oslabila
Gle, nema tu veze gasio ti maxtv ili ne, oni ti na dslamu tu brzinu odvoje prema VPI/VCI kanalima, tako da ti po kanalu puste odvojeno ( ergo u routeru odvojeni portovi Internet/IPTV).

Sto se tice da je oslabila propusnost to je dosta realna situacija, sve ovisi jer imas podzemne ili nadzemne vodove, jesu ti kucne instalacije ok ( da ne dolazi do oksidacije, lomova kablova itd, pa razvodna kutija ), sve se to mora uzeti u obzir, jos i kad se brzina nateze do same granice propusnosti naravno da dolazi do pucanja.

Moj savjet ti je ako si vec na 20mbita, spusti se na 10mbita, placaj manje, skidaj sa oko 1250KB/s i budi sretan jer vecina ljudi ima problema i sa onih 4mbita...