View Single Post
Staro 24.05.2010., 20:05   #296
herion
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Svaka budala ima svoje veselje pa tako i ja. Evo još jedan post u svezi sa ICT zaposlenjem, a motiviran današnjim rekao bih još jednim plaćenim oglasom u Jutarnjem listu pod naslovom "Softverski i sistemski inžinjeri mogu birati poslodavca". Režiser je i ovaj put Algebra uz dobro znano ponavljane izjave ministra Popijača izrečene bog zna povodom čega i kada. http://www.jutarnji.hr/softverski-i-...odavca/790190/
Već me brine jel to samo meni čudno ili ima još takvih? Ovo me podsjeća na vremena kad su tako poljoprivrednike navlačili na kredite. Evo sada će sezona upisa na fakultete i srednje škole pa molim mlade ljude da dva puta razmisle da li je IT baš to gdje vide sebe. Nedavno je MojPosao objavio tablicu prosječnih plaće ljudi zaposlenih u ICT-u. Radije bih sebe vidio kao pravnika ili financijaša, a ni vodoinstalateri i razni majstori nisu tako loš izbor. O raznim "zanimanjima budućnosti" ne bih ovom prilikom. Nekako sve manje vidim ICT u toj kategoriji. Bojim se da je i on prešao u mainstream. Barem kod nas. Povezivati dobrog ICT stručnjaka i uspješnost sve manje postaje pravilo.
herion je offline   Reply With Quote