View Single Post
Staro 23.05.2010., 19:25   #67
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Ko je uletel u temu i rekel da omalovažavamo recenzirano kućište - ti i nakon toga smo tu di jesmo, jer ti sve kaj se veli u vezi CoolerMastera doživljavaš na osobnoj razini. Molim lijepo, mene živo boli qrac za CoolerMaster, Lian Li ili bilo koje deseto kućište, a to kaj si se ti našel tolko uvrijeđen s mojim spominjanjem da ovaj CoolerMaster nije ništ posebno i da po meni ne vredi 750 kn - tvoj problem. Vrtite i dalje isti film ili čekajte da svi skupa pokupimo ban radi sranja.
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
O ukusima se ne raspravlja,
Je, a zbog čega onda već treću stranicu tupiš kak je CM690 II prelijepo kućište i da mi ostali trkeljamo o dizajnu, jer smo (po tebi) hrpa kretena od 13 godina, koja nema pojma o pojmu.
O ukusima se ne raspravlja, je najjači argument i kontra svih onih koji ukusa nemaju. Nemoj postati odgovor (jer ga ne tražim, niti me zanima), jer ljudi imaju migrene od svih slinih točkica koje trpaš u postove. Summa summarum: CM690 II je najljepše i najbolje osmišljeno kućište ikad i svi bi ga trebali (bar prije smrti) kupiti.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 23.05.2010. u 19:35.
McG je offline