View Single Post
Staro 23.05.2010., 18:52   #507
lovretta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
@lovetta; SDRAM je jako jako spor za današnje doba ultra-šprica-brzih uebermemorija tipa DDR2/DDR3 i uopće se nemoj opterećivati tim rezultatima u Everestu...

Sad mi to reče nakon šta sam dva sata sam opet isprobavao razne kombinacije keks ovaj-onaj, utor ovaj-onaj.

Ma dobro, glavno da ova kanta radi uredno, da se moze koristit za surfanje.

Sta se tice tih modernih memorija, cita sam neki dan topic o everest rezultatima, vidija sam da ima i brojeva tipa 25 GB/s
Ja mislio da moj prescott sa svojih 6 gb da je to, onako, nelose. Di sam ja zaosta

BTW, Super PI mod sam vrtio 1M test na ovom Coppermine-u - trajao je 2:45.708. Vidim tamo u top 10 onaj prvi izvrtio ga za 7 sekundi. ...di sam ja zaosta

Citiraj:
Autor electro Pregled postova
istina nisam sa soc 370 baš stari drug
no mislio sam na cpu host/pci lock
trenutno šljaka na 114/38 (1,14g GHz)
igram se čisto iz dosade -ak niš drugo jeftino je
Dal imaš prekidače na ploči za podešavat FSB? Bio je u ovoj temi jedan član koji je sa ovom pločom šta sam je ja ubio koji je čini mi se 1100 tulca vrtio na 133 fsb-u. Iako je rekao da je promijenio sve kondenzatore na njoj. Ova "naša" je bila SL-65-KV2-CT, VIA 694T. Vidim da je kod tebe Intel, no baci oko oko chipseta dal imaš kakvih prekidača, ja imam od ove moje user manual, možda se isto štelaju da bi se dobile kombinacije fsb-a (iako je ovo možda moja glupa ideja. Ono amo provat pa kud puklo puklo )
lovretta je offline   Reply With Quote