Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Ja sam navijao za Inter samo zato sto ne mogu smislit Bayern. Cast Olicu i Pranjicu,al kad sam vidio da Pranjic ne igra,i kad je izvadio Olica i ubacio Gomeza,od tada mi je bilo SKROZ drago sto Bayern gubi. Stalno se nesto kenjka o nacionalizmu na balkanu, a danas su Nijemci pokazali sta znaci nacionalizam. Ostaviti Mullera u igri nakon onih propustenih zicera,izbaciti Olica, ostaviti onog drugog panja Svabu umjesto Pranjica ,pa Klose itd, pa Lahm nije nijednom centrirao kako treba, mozda je Gaal imao nekakav pritisak na ledja i nije smio izvadit sve svabe iz igre,ali danas su bas oni igrali katastrofalno.
Ali zato se svima njima malo narugao Mourinho, uzeo je Ligu Prvaka i minut prije kraja ubacio JEDINOG talijana u igru. 
|
O tome sam ti ja govoril u prijašnjim postevima, pa ste rekli da seruckam. a ljepo sam rekel zake Muller mora igrati ko i ostali njemčići, ovaj Švajnštajger je k od ovce pa igra, a za tu poziciju bi bil bolji i Pranjić a Timoščuk još bolji, al ne igraju...
Citiraj:
Autor dean225
1. Nije se murinjo nikom narugao. Bunker + kontre. Da bayern nije napadao gledali bi lakrdiju od finala lige prvaka. Čestitke Interu, ali daleko od ruganja.
2. Miler se bar našao u 2 , 3 prilike Olic gdje je nestao cijelu tekmu?
3. Zašto svabe moraju igrat? Zato sto je to njemački klub, zato sto ih 7 igra u Njem. repki i zato sto su skupi. Gomez 30 mil EUR. A dobio 20 min finala. 
|
Ti si čisti bunker+kontre. Takav stil ima Murinjo, bil on u Portu, Chelseu ili Interu, kad se brane brane se svi osim jednog napadaća, a kad imaju loptu napadaju skoro svi, a transformacija je brža neg kod recimo Barce. I to nije bunker. Bayern je imal priliku zabit i nije, ko i Inter ali Milito je zato zabil kaj je trebal i inter je 100% bil bolja momčad, tj zrelija!
Citiraj:
Autor Bruno_Rv
1. Shvati kako hoces,ali Mourinho se narugao itekako. Osvojio je Ligu Prvaka bez ijednog talijana. I bas ga zaboli za to. A ni navijace Intera ne zanima previse koliko sam vidio.
2. Ovdje nemam protuargument,potpuno si u pravu,Osim sto je Muller fulao par 100% zicera koje jedan strijelac ne smije fulat,pogotovo ne u finalu LP. To ti je dokazao Milito. Nemojmo sad ulaziti u usporedjivanje nekih drugih igraca koji su isto napravili. I njihovi klubovi su zbog toga gubili. A osim toga,koliko pravih centarsuteva ili asistencija su uputili suigraci? Slazem se da im bunker Intera nije to dozvoljavao,ali nakon tekme Barca-Inter trebalo se to predvidjeti. Kad nisu bili pravi suigraci s pravim loptama,ne moze ni Olic zabiti. Sad mozemo samo pretpostavljati sta bi bilo da je Olic dobivao one lopte koje je Muller dobivao,ali dosad se vidjelo da je Olic zabijao i teze lopte.
3. Vidi pod broj 1.
Sto se tice bunkera , Grcka je prije par godina osvojila EP, u knjigama tako pise, i pisat ce.
I ja bih radije gledao Barcu i jos koji klub u finalu,ali to su samo zelje gledatelja.
P.S. Nisam niti trener,niti izbornik, niti strateg ,samo izrazavam svoje misljenje i vidjenje ovog finala. Kao sto rekoh , nisam navijac Intera, ali poceo sam navijati za njega cim sam vidio da je izasao Olic. Uostalom, koliko je pravih akcija napravio Bayern? Sva sreca da se Inter brano,da je napadao ,Bayern bi popusio i 5 komada.
Sto se SLAVLJA tice, vidi se da Interovci nisu dugo nesto dobili  , Barca,Real i ostali znaju slaviti jer su iizvjezbani  .
|
Je da, znaju slavit?! Di si ti bil kad su spušili od intera pa je Valdez napal Murinja, pa su ovi upalili prskalice, a Real na žalost nije već duže vrijeme niš pokazal a kamoli osvojil...tek tolko 
|