spilja... ja bi radje povecao ISO na 800/1600 nego slikao sa flashem... mislim da bi mogo dobit bolju atmosferu, pogotovo ak bi naso neki zanimljiv detalj nutra... konj 1 je ok, konj 2 je presaturiran (pogledaj kak su ti boje namjestene u foticu pa se i tim malo poigraj)... moze bit i do wb-a ... Ja dok slikam vani najcesce stavim na cloudy, toplije su boje, sto mi je ljepse nego dok je na A => hladnije boje ... bar je tak snikonom slucaj.
mjesec; tu bi ti trebao znatno jaci telac, (zoom objektiv) da izvuces neke detalje na njemu, hebga
zalazak; blenda (f) ti je na 18, ak si htio dobit ono ispeglano more, trebala bi bit na 30, tj maksimalno kolko ide, i bar 15 sekundi duljina ekspozicije... ako ne uspijes dobit tih 15 sekundi cekas da se jos smraći, recimo oko 20:40h bi bilo dobro vrijeme, ili stavis ND filter pa mozes i ranije slikavat

control-tower mi je lijepa, al i tu je malo nebo "pregorilo"

zadnji konj; tu isto nekaj ne stima sa bojama, wb-om.... ili ti image hosting server na kog uploadas shebe detalje, bilo bi najbolje vidjet u full rezoluciji pa mozda bit nekaj pametniji! Isto sam primjetio da si napisao da slikas u manualnom modu, neznam dal to znaci da si stavio na "M" .... ak jesi najbolje da se prebacis na "A", pa kontroliras oštrinu/neoštrinu kako ti pase... ak volis bokeh (pozadinski blur) f stavi na što manji broj ili veci za vecu oštrinu... ustvari najbolje ti je malo prelistat knjigu od scott kelby-a npr. dost je zanimljivo napisana, ima je na torentima, i filmici na youtubeu su isto ok... brze ces skuzit sve te pojmove i ostale pizdarije