View Single Post
Staro 23.05.2010., 13:41   #1130
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
1. Nije se murinjo nikom narugao. Bunker + kontre. Da bayern nije napadao gledali bi lakrdiju od finala lige prvaka. Čestitke Interu, ali daleko od ruganja.
2. Miler se bar našao u 2 , 3 prilike Olic gdje je nestao cijelu tekmu?
3. Zašto svabe moraju igrat? Zato sto je to njemački klub, zato sto ih 7 igra u Njem. repki i zato sto su skupi. Gomez 30 mil EUR. A dobio 20 min finala.
1. Shvati kako hoces,ali Mourinho se narugao itekako. Osvojio je Ligu Prvaka bez ijednog talijana. I bas ga zaboli za to. A ni navijace Intera ne zanima previse koliko sam vidio.
2. Ovdje nemam protuargument,potpuno si u pravu,Osim sto je Muller fulao par 100% zicera koje jedan strijelac ne smije fulat,pogotovo ne u finalu LP. To ti je dokazao Milito. Nemojmo sad ulaziti u usporedjivanje nekih drugih igraca koji su isto napravili. I njihovi klubovi su zbog toga gubili. A osim toga,koliko pravih centarsuteva ili asistencija su uputili suigraci? Slazem se da im bunker Intera nije to dozvoljavao,ali nakon tekme Barca-Inter trebalo se to predvidjeti. Kad nisu bili pravi suigraci s pravim loptama,ne moze ni Olic zabiti. Sad mozemo samo pretpostavljati sta bi bilo da je Olic dobivao one lopte koje je Muller dobivao,ali dosad se vidjelo da je Olic zabijao i teze lopte.
3. Vidi pod broj 1.

Sto se tice bunkera , Grcka je prije par godina osvojila EP, u knjigama tako pise, i pisat ce.
I ja bih radije gledao Barcu i jos koji klub u finalu,ali to su samo zelje gledatelja.

P.S. Nisam niti trener,niti izbornik, niti strateg ,samo izrazavam svoje misljenje i vidjenje ovog finala. Kao sto rekoh , nisam navijac Intera, ali poceo sam navijati za njega cim sam vidio da je izasao Olic. Uostalom, koliko je pravih akcija napravio Bayern? Sva sreca da se Inter brano,da je napadao ,Bayern bi popusio i 5 komada.

Sto se SLAVLJA tice, vidi se da Interovci nisu dugo nesto dobili ,Barca,Real i ostali znaju slaviti jer su iizvjezbani .

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 23.05.2010. u 13:57.
spawn je offline