View Single Post
Staro 23.05.2010., 09:45   #663
Uber Gosu
FORD Fix Or Repair Daily
Moj komp

Uber Gosu's Avatar

Datum registracije: Feb 2007

Mislim da je poanta u tome da je gotovo nebitno dali si platio ili nisi(vezano za brzinu dostave) pošto oni nemaju lager, znači robi treba neko vrijeme da se stvori u dućanu a to sigurno ne ovisi samo o njima (Msan npr.). Problem je što neke stvari tipa laptop oni jednostavno ne mogu naručiti na tvoju ili moju riječ jer nema garancije da ćeš ti ili ja laptop platiti za 3 dana kada stigne nego zahtjevaju uplatu prije slanja naruđbe. Ako sam te dobro razumio to je bila tvoja ključna primjedba.

Poanta je u tome da ako nešto košta 50kn oni si mogu priuštiti da ja ne dođem po robu bez velikog gubitka, ali ako ja naručim robu od 5kkn i "zaboravim" na nju ona je mrtvi kapital i potencijalni gubitak.

Web shop nikada nece zamjeniti klasičan shop u potpunosti, ja recimo nebi dao nikada 5kkn za monitor na slijepo prije probe uživo i zato mi ne pada na pamet naručiti/kupiti monitor u Protisu. Dok s druge strane (svoj primjer) na 2x2Gb RAMa ako pričekam 2 dana isporuku uštedim 120kn što je jako veliki postotak a pogotovo jer mi ta 2 dana nisu predstavljala nikakav problem (i da je bilo tjedana dana)

Uglavnom opet napominjem da Protisu treba još dosta kapitala i iskustva da stekne razinu/ime koja će biti respektabilna, premda ima masu loših iskustava korisnika s njima moja TO NISU. Samo sam to želio ovdje napisati (i lagano opravdati neke njihove postupke) pošto je thread o tome

PS
Ima stvari koje su značajno gore i od Protisa, poput tržnice na kojoj je ekipa (marginalni dio) prodavala "maglu" i doprinjela odlasku tržnice s foruma. Ja imam 20ak iskustava sa tržnicom i sva su apsolutno pozitivna jer sam pazio što i kako radim, dok neko "nahebe" kod prvog trejda i više nikad ne proba...
Uber Gosu je offline   Reply With Quote