View Single Post
Staro 23.05.2010., 08:28   #502
lovretta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Swarm dude Pregled postova
Hmmh, da nisi oštetio samu ploču prilikom rastavljanja kompa? Vrlo je neobično što neće raditi nakon počišćenog CMOS-a.
Bas sam sa kolegom forumašem preko telefona o tome razglabao, zbilja sam maksimalno pazio dok sam ju vadio van iz kucista i bio apsolutno njezan.
Naročito sam pazio dok sam skidao cooler, jer imam neugodnog isustva sa socket 370, pred nekih 9 godina, Intel ploca, skidao cooler po prvi put i paf ode kacavida na plocu i ode jedan red nekih smd komponenti.

Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Ima li ploča na sebi jumpere (ili prekidače) za podešavanje brzine sabirnice/PCI/AGP/brzinu memorije? Možda se neki od prekidača slučajno pomjerio pa sada ne radi.

Ima, sve pregledano - cak sam i FSB minja u nadi da ce se upalit, inace je podesen na kombinaciju Auto, ja sam ih podesava na 100 i i dalje nista..
Vidit cu jos danas ili sutra provat nesto...

Halos mi je predlozio da pregledam kondenzatore, svi su savrseno ravni, ne vide se nikakvi isjedci u njihovoj blizini. Svi osim jednoga, koji je malo sumnjiv - kad se dobro pogleda ne izgleda bas ravan, al nije ni priblizno napuhan onako kako to kondenzatori znadu biti, tako da se mislim jel me to oci varaju ili je zbilja napuvan. Al opet kad razmislim, ako je i prije radila sa tim, amo rec, defektnim kondenzatorom, zasto onda sad nece, tako da, ne znam, ne bi bas prstom uperija na to...

Znam da je cudno. Al i prije je znala ova ploca za*ebavat po pitanju memorije, al ovako dugo, ne.

edit. Možda zbilja nešto previđam - naime kad sam stavija "novi" proc, nisam resetira BIOS? Dali bi moglo bit to da ju je na neki nacin pokvarilo? Jer je na starom bija podesen FSB 112...

Zadnje izmijenjeno od: lovretta. 23.05.2010. u 08:34.
lovretta je offline   Reply With Quote