View Single Post
Staro 22.05.2010., 21:58   #17
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Kako sigurno ima neku pripremu za montažu na zid zacjelo se nešto takvo može skemijat.
Ipak kako se ponaša u ulozi monitora to tek treba vidjeti. Najbolje ga je kupit u nekom od dućana di prodaju i monitore pa isprobat par dana. Ukolko se ipak ne pokaže dobar u tom slučaju se lako zamjeni za neki "pravi" moniitor i priča završena
Svojevremeno sam imao nešto slično http://forum.pcekspert.com/showthrea...=174974&page=2
Na kraju sam ga se riješio jer sam užasna picajzla kad se radi o lcd tehnologiji. Zasmetao me loš prikaz detalja u mraku te vidljivo zamućenje slike kod prikaza pokretne slike.
S druge strane bio je najbolji lcd monitor koji sam imao. Fantastična oštrina (kategorija u kojoj je bez sumnje daleko uvjerljiviji od ovog inače odličnog crt-a na kojem sada pišem) i vrlo dobar prikaz boja su mu bili veliki plusevi. Iako moram spomenut da mu je plava sveukupno bila nešto naglašenija od ostalih primarnih boja a kako nije imao mogućnost korekcije svake primarne boje zasebno tu mu pišem mali minus.
Tako da zapravo kod 26le5500 sve ovisi bojama tj o mogućnosti njihove kalibracije (u slučaju da tvornički ne dođe dobro podešen)
Po svemu ostalom zaključujem da će u velikoj mjeri ispraviti nedostatke svog prethodnika 26lu5000 zadržavajući ono pozitivno

Zadnje izmijenjeno od: darkijas. 22.05.2010. u 22:03.
darkijas je offline   Reply With Quote