View Single Post
Staro 22.05.2010., 21:06   #499
lovretta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Meni se znalo desiti nešto slično na FIC FA15T ploči. Kombinacija pločica različitog kapacitet su pravile problem. Stavis redom, od najveće do najmanje, zatim reset BIOS-a i proradi kako treba. Koliko RAM-a imaš i u kakvim kapacitetima pločica?
U njoj je stalno bilo 3*256 MB, koje sam inace prije mijenjanja procesora izvadio sve da mi je lakse baratat sa hladnjakom.

Prvo sam isprobavao sa ta tri, solo svaki, mijenjao utore, no nista. Nakon tog sam donio jos

2*128, jos jednu plocicu od 256 (ove sam izvadio iz P3 733 /chaintech 815E konfiguracije koja mi sluzi kao gateway (vip mobilni interent, ICS) - nema dsl kod mene), nije radila. Onda sam iz ladice izvadio jos 1*128, 1*64 i 2 *32 MB, ovi od 32 su PC100, s nijednim keksom u nijednom utoru nije proradilo. Šta se dogodilo zbilja mi nije jasno

Jos sve stoji na stolu u velikom neredu, ujutro sam radio, popodne opet dosa kuci pa opet nesto radit.. Tako da ce hrpetina komponenti razbacanih cini mi se docekat ponediljak u takvom stadiju... I onda jos jedan pokusaj, ako nista ne bude, vracam plocu u original kutiju..sa original bundleom... Posteno je odsluzila svoje sve ove godine.

Prigodna pisma povodom smrti maticne ploce Don't cry od G'n'R
lovretta je offline   Reply With Quote