Citiraj:
Autor khm
A ova vasa 'iskustva' su presmjesna: 'otisao sam tamo, dao sam mu 20 kn, on je meni dao podlogu za mis, meni je protis super i zadovoljan sam kupovinom', vau, ti njemu novce on tebi proizvod, stvarno si dobro prosao.
Muka mi vise citat...
|
Podloga košta 10x više nego što misliš a što se tiće mog iskustva ono je (premda u manjini) pozitivno za razliku od većine. Podloga je NARUČENA samo na moju riječ da ću je i platiti te sam uredno kontaktiran 2-3 dana kasnije da mogu doć po nju, uglavnom ja zadovoljan.
Ne življenje u Zagrebu je drugi problem, postoje DHL/CityEX i sl. koji će za 50ak kuna napraviti dostavu u razumnom roku. Web shopovi su uglavnom smeće i ne treba ih doživljavati osim u informativne svrhe.
Meni Protis NIJE SUPER i molim da se ne izvlače ovakve debilane i naklapanja, samo iznosim svoja iskustva s njima kako sam i naveo u prvoj rečenici predhodnog posta.
PS
Logitech MOMO Race sam platio 515,50kn dok je istovremeno koštao u VeMilu 1150kn, to što sam morao 3 (tri) dana čekati isporuku mi je najmanji problem