View Single Post
Staro 22.05.2010., 16:27   #54
Perica 2
Premium

Datum registracije: Mar 2009
Evo i ja sam prije patio na te ventove... no da prostite sve je to sranje. Dva venta (dobra, veca...) dobro postavljena mogu hladit gotov sve sasvim adekvatno, osobito sa danas sve hladnijim hardverom, pa i klokanim (tu mslim na vecinu korisnika koji nemaju SLI ili neznam sto). Razlike izmedju dva ili vise ventova i nije tako drasticna, zapravo vecina ih i nema ulogu (kao dva na vrhu uz to jedan naprijed pa zrak izadje prije no sto dodje do vrucih komponenti...) al zato buka je, prasina...

Kad navecer zelim tisinu to me je pocelo izludjivat, a da ne spominjem neonke na Antec gamerskoj seriji, brrrr... doduse vent uvijek mozes iskljucit kad ti netreba, tako da i tu opciju nije lose imat.

Zeznuo sam se, kupio sam Antec pXXX, nije mi nesto kvalitetno kako se prica, a sad vidim ovaj Lian Li sto je McG postavio, prekrasno kuciste, super cijene, bez puno perforacija... nisam znao da je toliko, sad se rjesavam svog Anteca i kupujem Lian LI ovaj s vratima.

Eh, samo kad bi se vrata mogla skroz otvorit kao na Antecu....

EDIT; E ako mi moze tko rec gdje ga ima u RH kupit/nabavit, trazim po nabavi ali nista. Rijec je o Lian Li PC B10 (ovaj s vratima).

Zadnje izmijenjeno od: Perica 2. 22.05.2010. u 16:39.
Perica 2 je offline