View Single Post
Staro 22.05.2010., 12:39   #658
gunther
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Uber Gosu Pregled postova
Apsolutno se slažem sa većinom ovdje iznesenih primjedbi na račun Protisa kao "neporfesionalne" trgovine, ali ipak moram napisati neka svoja pozitivna iskustva kojih je bilo pošto često prolazim tim djelom trešnjevke pa mi je Protis usput (a i cijena je najniža ).

1- Volan Logitech MOMO: Nazvao i naručio, nakon 3 dana volan je došao u dućan, ja po njega, platim, gg.

2-Razer Alpha podloga: Ista stvar

3- Kingmax 2GB keks: Isto

4- Kingmax 2GB keks: Isto

Ovdje je razlika da nisam zvao 5x dnevno nego sam ostavio broj moba da me nazovu kad je roba u dućanu. Plus neke stvari tipa DVDi, CDi, tinte, 4/1 switch i sl. sam kupio odma pošto su bili dostupni u dućanu.

Preporuka svima kojima ODMAH isti dan ili sutra treba određena komponenta da odu do Linksa koji je malo dalje ali ima značajno veći "lager" i po meni najbolje osoblje. Ako je ipak cijena "ključ" onda brzina isporuke treba biti manje važna
Meni nije presudna brzina isporuke, ali onda reci: Ima na lageru ali zbog tog i tog nece biti sutra, vec prekosutra i li za tri dana...

A ne da mi kazu sutra u 17 pa nista, onda sutra u 14 pa nista i jos me uvjeravaju da mi oni nisu sigurno rekli da bude u14...
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
gunther je online   Reply With Quote