Citiraj:
Autor Mansky Hunt
Da. 
Kučko. 
Jučer sam ti demonstrirao kako je frustrirajuće kad te jedan te isti medic konstantno rešeta sa m60.

Brat. <3
|
Meni je frustrirajuce kada me netko sa pistoljem ili smg-om skine sa nekih 100m
al si jucer imo duplu porciju frustracije
prvo sa G3, a onda i sa M60
Citiraj:
Autor CyCl0p$
nasao sam zanimljiv podatak koji je bas potkrijepio moju teoriju - pretesko se obranit.
Name Wins Losses W/L
Attacker 147 33 4.45
Defender 54 68 0.79
napadacki tim stvarno mora bit retardiran, a obrambeni dobar da se ne uspiju unistit svi m-comovi. pogotovo na mapama tipa laguna presa, arica, nelson gay, port valdez. na isla inocentes i valparaiso ipak defenderi imaju nesto vece sanse.
uglavnom, jeben balans 
|
Problem koji se javlja kod defendanja je taj da se igraci povuku iza m-cmomova i tako pokusaaju branit. kada igramo ja non stop prek TS govorim da moramo ici ispred mcoma, a ne iza. ak si iza jednostavno se onda vise nemas sanse probit naprijed i izgubio si sigurno. to se desava na svim serverima i ne znam zakaj se igraci tak postave.
naravno da nije dobro niti ici skroz naprijed jer attakeri imaju helikoptere i skutere/quadove za flankanje pa te tak isto mogu shebat.
najbolje bi bilo stajat jedno 30ak m od m-coma i drzat tu liniju kolko mozes pa se lagano povlacis ak oni napreduju.
E sada dolazimo i do drugoga a to je da kada si defender i tolko stisnes napadace da ti onda ovi pocnu vikat base rape.
tak da je fakat jako tesko naci neki server di su timovi dobro izbalansirani.