View Single Post
Staro 22.05.2010., 12:33   #3990
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
Da.
Kučko.
Jučer sam ti demonstrirao kako je frustrirajuće kad te jedan te isti medic konstantno rešeta sa m60.

Brat. <3
Meni je frustrirajuce kada me netko sa pistoljem ili smg-om skine sa nekih 100m

al si jucer imo duplu porciju frustracije

prvo sa G3, a onda i sa M60

Citiraj:
Autor CyCl0p$ Pregled postova
nasao sam zanimljiv podatak koji je bas potkrijepio moju teoriju - pretesko se obranit.

Name Wins Losses W/L
Attacker 147 33 4.45
Defender 54 68 0.79

napadacki tim stvarno mora bit retardiran, a obrambeni dobar da se ne uspiju unistit svi m-comovi. pogotovo na mapama tipa laguna presa, arica, nelson gay, port valdez. na isla inocentes i valparaiso ipak defenderi imaju nesto vece sanse.
uglavnom, jeben balans
Problem koji se javlja kod defendanja je taj da se igraci povuku iza m-cmomova i tako pokusaaju branit. kada igramo ja non stop prek TS govorim da moramo ici ispred mcoma, a ne iza. ak si iza jednostavno se onda vise nemas sanse probit naprijed i izgubio si sigurno. to se desava na svim serverima i ne znam zakaj se igraci tak postave.

naravno da nije dobro niti ici skroz naprijed jer attakeri imaju helikoptere i skutere/quadove za flankanje pa te tak isto mogu shebat.

najbolje bi bilo stajat jedno 30ak m od m-coma i drzat tu liniju kolko mozes pa se lagano povlacis ak oni napreduju.

E sada dolazimo i do drugoga a to je da kada si defender i tolko stisnes napadace da ti onda ovi pocnu vikat base rape.

tak da je fakat jako tesko naci neki server di su timovi dobro izbalansirani.
zgmmax je offline   Reply With Quote