Cijena
Od protisa 1911kn do Links 2599kn
Ja sam kupio u NHDOO za 2099 kn ali sam platio 2200kn jer sam zahtjevao dostavu subotom sa overnight overseasom, dostavili su mi monitor u roku 24h tocnije poslan je jucer u 17h a dobio sam jutros u 8:45 ( subota)
Garancija je u ASBISU u trajanju od 36mjeseci
Osim slika evo i moje kratke recenzije.
Filmovi:
Rezolucija od 1980x1200 je vise nego impresivna, a 25,5 inch dijagonala od 65cm je kao da gledam lcd tv a ne monitor. Slika je vrhunska i uzitak je gledati, cak i kad iskljucim x530 logitech sorround i ostavim stereo kojeg ima sam monitor zvuk je i dalje solidan iako samo stereo sa monitora.
Probao sam dvd,divx,xvid,youtube full screen te Bluray i blrip i moram reci kako su filmovi od Flawless grupe u bluray ripu ( pokrenuo avatar i alice in wonderland ) predivnih boja, slika je izuzetno kvalitetna.
Igre:
Eh na 9600 amp zotac sam vrtio sve na max na 22inch fujitsu sada na 1980x1200 sam probao two worlds i sve radi na max, no to je ionako starija igra.
Pokrenuo sam zatim Splinter Cell Conviction i sve radi na max rezi ali bez AA , kad ukljucim AA fps padne na 12, dok je bez AA na 24-31 ovisno o momentu.
Ionako kupujem 5770 u 6mj pa se necu brinuti oko igara.
APLIKACIJE
Photoshop cs5 - brutalan,mocan,predivan, uzitak je raditi na ovako velikom ekranu, nije mi zao sto nisam uzeo drugu matricu, tipa onog acera od 2000kn sa pva matricom.
KUT GLEDANJA I SVJETLINA
Nisam expert pa nemogu komentirati, al mogu reci kako freend ima 16:10 22inch samsung a drugi ima aoc 21,5inch dok sam ja imao fujitsu 22,1 inch i kod ovog je slika puno bolja i ne gubi se kao kod gore nabrojanih monitora kad se onako pogleda u kosu na stranu.
U KUTIJI:
- VGA KABAL
- HDMI KABAL
- AUDIO KABAL
- HDMI TO DVI ADAPTER
Ja sam spojio hdmi na dvi graficke i hdmi u monitor, napajanje i odlicno dizajniran sistem paljena koji se nemoze vidjeti na monitoru.
Eto,to je moja nestrucna recenzija, jos evo i par fotki.