Vidim da većina ljudi ima problema sa kupovinom na daljinu, tu se neću miješat jer gotovo nikad ne kupujem na daljinu. Ali kupovao sam već dosta puta tamo, istina nikad nešto skuplje od soma kuna - dođem tamo (ili nazovem telefonom), naručim i kaže majstor sutra poslije pola 5 možete doći po to. Dođem po to slijedeći dan oko 5, kažem šifru on se zaleti po to u skladište, platim i bok-bok.
Fora je tamo što radi dvoje ljudi, nekad i jedan u smjeni. To nije opravdanje, ali im je direktor valjda da ne kažem šta pa ne želi zaposlit još ljudi. Mada tu i pretjerujete sa ovim da su nepristojni i bahati. Kaže izvolte, hvala, molim. To je dosta. A vidio sam na svoje oči neku dalmošicu 20+ godina kak ih je zatlačila za neke tipkovnice. Pa čovjek vadi jednu, pa drugu pa treću, ona ih isprobava ali ni jedna joj ne odgovara. Ona je, naime, vidjela lijepu bijelu negdje na nekom letku.
Zasad nikakvih problema s njima (kucam po drvetu), sciganim se prema Nabavi skoro uvijek za 50-60 kuna, nekad i više, a meni ko' studentu je to dosta novca.