Evo mojih dojmova
Dosad sam uzimao preko njih
Laptop acer 7000kn
Hard disk 500gb black
i pokusao uzeti monitor jucer/prekjucer
Laptop - nije dostavljen do sub kako sam zamolio ( uplatio u fini u srijedu ) nego tek u pon sto mi je glupo al ajd sto sad, no ako je overseas i pise DOSTUPNO onda nevidim smisla u 5dana dostave izmedu ZG-SK, jos pogotovo kad u SK i je PROTIS glavni ali ne i skladiste.
Hard Disk
Placeno negdje bio je pon, dostavljen u petak, opet sporost i na moje pozive ( 10 x u jednom danu ) nitko nije dizao slusalicu a radno vrijeme je bilo, jos sam slao 3maila i nista, no cim sam ponudu napravio tog jutra odmah su odg, da bi nakon uplate cekao 24h za sljedeci odg,malo cudno ili ?
Fujitsu monitor
prije 3dana sam napravio ponudu, stoji 1911kn i dostava, ponudio sam 1911kn i 150kn ak treba al da dostava bude u sub, rekli su ok.
Napravio sam ponudu, no onda sam nazvao da upitam jel sigurno u sub, oni se nisu javljali ni na tel niti na 5mailova no nesto kasnije dobio sam ih na telefon i osoba cudnog naglaska je rekla, SUMNJAMO PRIJE SRIJEDE, cek malo od cet-sri je 6dana, onak,...hmmmmmmmmm.....Onda sam rekao , MOGU JA DOC SA KESHOM U ZG I PLATIT, odg je NE,morate nam uplatiti prvo, ok, uplatiti cu sad a pdic sutra, NE,vi mozete podic tek u PON, koji k??? Ok,mozda ga nemaju ili nesto, cudno uglavnom.
Proizvodi zasada rade ok no vjerujem da im je usluga kod kvarova kao i usluga kad nesto trebate od njih a da to nije uplata na njihov racun. Sve u svemu dajem im 6.5/10 kao web shop, daleko ispod kvalitete NHDOO,RSMAGAZINA, ali ipak najnize cijene stoga, tko voli nek izvoli, ja jesam i to dva puta, zasad zadovoljan cijenom u omjeru sa kvalitetom ( kvarovi,reklamacije,itd)