bojim se da si ti kerefek malo previse zabrijao. Protis je otprilike dno dna informatickih ducana u HR. Sto se tice ljubaznosti ocjena im je -100. Isporuka robe im je otprilike -100. Sad cu ti ja svoj primjer napisati. Zovem u petak da kupim napajanje (to dok sam jos bio neinformiran i nisam znao da zovem grupu debila a ne informaticku trgovinu). Registriam se na sajt, napravim narudžbu, odem u banku, uplatim i u dogovoru s njima mene ce napajanje cekati u subotu između pola 1 i jedan jer upravo prolazim tamo gdje im je poslovnica. U subotu ujutro ja njih zovem ajmo reci 5 puta, da bi se 6 put netko javio. Nakon razgovora meni je rečeno da je napajanje stiglo i da ga mogu pokupiti. Primjeti da ja nisam iz Zagreba i da placam gorivo da dodem do njih. Nakon sto sam ja dosao u 12:20 minuta, dobio sam kurac jer mi nitko od te dvojice koji su tamo radili nisu znali reci sta i kako. Trazio sam povrat love, i uplatio te novce u ADMu i dobio drugo napajanje u roku 1 dan od uplate. Nije da nekog vrijeđam ali protis je meni ekvivalent kretenima (uz hg spot i vemulj). A vjeruj mi ja sam se hardvera nakupovao, za firmu i za svoje osobne potrebe
Sad ne znam jel ti radis tamo pa ih toliko branis, ili si neki fan ali pretjerao si. Ovdje se vec 20 ljudi zali na njih jedino su tebi super....