View Single Post
Staro 20.05.2010., 15:41   #52
Srdan
Premium
Moj komp

Srdan's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Ako ne znaš konstruktivno raspravljat mani me se i mojih postova...
Za tvoju info imam 5 hardova u kompu, 2 pržilice, floppy, card reader, 2xusb pci kartice + priličan broj periferije spojen na isti (2 printera, skener, vanjsku tv karticu, volan, 2 gamepada, vanjski hard......) Itd... Tako da please ne trkeljaj bzvz.... Kućište svijetli onoliko koliko staviš rasvjete u njega, ja nemam ništa takvoga unutra.... A btw o ukusima se ne raspravlja ako ćemo već okrenut raspravu na tu stranu.... Itd, itd, itd, ne da mi se uopće raspravljat ni argumentirat s takvim leekovima.....
I to sve ne stane u LL?
4 diska dolje koja nisu nista losije hladena od onih u 690 II (u oba po diskovima pusu 14cm ventilatori) i jedan u 5,25. Ako ti za E6700, 3870 trebaju jos svi ti ventilatori koji stanu u njega (ako ne popunis te rupe samo narusavaju protok) onda stvarno... E da, zaboravio sam card reader i 2 pci usb kartice koje su poznate po ogromnom generiranju topline (sto topline, vrucine) i okupaciji prostora.
No priznajem, 2 printera, skener, vanjska tv kartica, volan, 2 gamepada i vanjski hard definitivno ne stanu u njega pa ako trebas kucite u koje sve to stane i zaista stane u 690 II (a kako ne bi kada ti to ocito drzis u 590) onda svakako podrzavam tvoj izbor.

I onda ja trkeljam
i kupuju skupe lance

Zadnje izmijenjeno od: Srdan. 20.05.2010. u 15:47.
Srdan je offline