View Single Post
Staro 20.05.2010., 14:46   #21
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor cropape Pregled postova
Ali zato i pitam sve ovo jer bi htio da mi neko objasni neke stvari, kako nebih gubio vrijeme sa probama i raznim kombinacijama i potrošio 5 dvda (svaki film mi konvertira 1,5 h).
Ok, ajmo ovako, recimo konvertirao sam 10 divx filmova u dvd format i normalno svaki film mi je u zasebnome folderu na HD-u.
Na koji način sad da ja spržim na svaki dvd po dva filma, sa time da mi prikaže prvo naslove filmova (nakon umetanja u dvd player) kako bi mogao odabrati kojega ču prvo gledati.
Eto to tražim da mi neko objasni

Ajme i ti slusas svakoga (hint: fre@k , ).

Ovako. Vec konvertirane dvd-e (tj. one foldere koje si napravio) NE MOZES staviti na jedan dvd. Uvijek ce ti pokrenuti i skuziti samo jedan. Ako ih zelis stavit na jedan,moras ih opet staviti u DIVX pa onda sa CONVERTX-om u dvd,s time sto ovaj put neces izabrati samo jedan divx nego 3.

Ako imas sve te filmove u DIVX-u (avi) onda lijepo otvoris convertx, kliknes na zeleni PLUS gumbic i dodas film (bilo bi dobro da ti film i subtitl imaju isto ime,onda ti program automatski ucita i titl),onda stisnes opet gumbic i dodas drugi film. I tako dalje. U donjem statusbaru od programa gledas koliko imas mjesta. Ne smijes imati vise od 4.3gb. U vecini slucajeva ne stane 3 filma nego samo 2.
Nakon ucitavanja mozes izabrati nekakav meni,ali preporucujem ti da ne izaberes nista za pocetak dok ne skuzis,nego pustis da program sam izabere.
U opcijama stavi kvacicu da ti automatski sprzi na DVD,ubaci prazan DVD medij i klikni CONVERT.
Kad sve zavrsi, javi se na pm da ti dam adresu da posaljes 2-3 pive

P.S. Kakav to PC imas da ti jedan film iz divx-a u dvd konvertira 1.5h?? Ako imas noviji onda ti nesto ne stima,meni to uradi za najvise 15 minuta.
spawn je offline   Reply With Quote