View Single Post
Staro 20.05.2010., 12:36   #3126
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor Ziga Pregled postova
Ako je presiječena naljepnica može biti ako su ubacivali upute ili jednostavno kupac
prije tebe je želio vidjeti što ima sve u bundleu ili dali mu grafička odgovara po
dimenzijama. Ne moraš odmah sve crne misli svaliti na prodavača kao da te netko želi prevariti. Garancijska naljepnica od Asbisa se ne ovjerava i dovoljno je otići u Asbis s grafičkom kopijom računa i tom garancijskom naljepnicom i nema nikakvih problema.
Evo, da ne ispadne da flejmam bzvz, lijepo ću te zamoliti da razmisliš malo o pročitanome prije nego postaš (nhf)
Nikoga nisam za ništa optužio i samo sam htio provjeriti što točno iznosim iz dućana za svoju lovu jer mi se već događao "polovičan" bundle sa otpakiranim vrećicama i potrganim naljepnicama; dapače, na reklamacijama u samome Asbisu su me uputili da svakako provjerim unutarnju naljepnicu (ponavljam- čitaj do kraja); da, ovjerava se garantni list, vidio sam ga svojim očima+trgovkinja mi je potvrdila navedeno+djelatnik Asbisa mi je rekao da netko ovlašten bi tu grafu trebao ugraditi i to potvrditi pečatom...
Btw, ako nekoga zanima što je u neotvorenoj kutiji, ili koje su dimenzije grafe, neka izvoli čitati opis na ambalaži ili neka googla, zaboga!

Svašta...
  Reply With Quote