View Single Post
Staro 20.05.2010., 12:02   #3921
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Slažem se sa Nebbom, nekakva organizacija je potrebna, uostalom tako je i u pravom ratu. Netko mora biti "field commander" i raspoređivati ekipu po terenu i osmisliti nekakvu taktiku, samo ova igra nije baš stvorena za to jer onda se taj commander mora dosađivati, a i nema baš efikasnog načina da rasporedi ekipu osim da stisne M i govori "mate, ti tamo gore desno, vidiš kod onog betonskog bloka. E, tu čekaj pa kad naiđe ovaj za defusat onda ga krkni. Ti Ante stani malo dalje od Mate, pa ako njega krkne onda ti krkni njega i ovoga šta defusa", tako da mislim da je najefikasnije da se rasporedimo u TS po squadovima i da svak unutar squada prati jednog, "vođu squada" koji mora imat nekakvu taktiku. Nebbo ima dobre i logične taktike što sam do sada uspio vidjeti, pa ako se nađem u tvom squadu imat ćeš moju podršku.
Šta vi mislite o tome?
apsolutno podrzavam

ja se jos uvijek pokusam rijesiti run and gun nacina igranja na koji sam navikao u MW2, jer ovdje tako najcesce izvucem deblji kraj

btw. koliko znam in-game voice je i napravljen tako da ga cuju squad memberi, ali znam da u beti nije radio najbolje, sad nisam ni probao koristiti