View Single Post
Staro 20.05.2010., 10:06   #376
The Satara
Premium

The Satara's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
jel igrao tko ovaj novi dlc? meni baš i nije nešto. mislim da bi bilo bolje da su napravili cijelu ekspanziju s darkspawnima u glavnoj ulozi, s novim ili barem dorađeim, više "dark" orijentiranim skillovima i talentima. ovako je dojam da je sve nabrzaka sklepano, jer ovaj vanguard se uopće ne razlikuje od human warriora pa većinu vremena uopće nemaš feeling da igraš kao darkspawn.
jedino su ogre i shriek zakon, pogotovo ogre

inače, igra općenito je stvarno odlična i pravi primjer da se može (za razliku od Mass Effecta) napraviti kvalitetan rpg neopterećen "kroničnim konzolitisom", što je u posljednje vrijeme postalo kuriozitet, nažalost...

jedina ozbiljna zamjerka ide na račun težine. pa pobogu ako postoji "nightmare" opcija težine, onda želim da odabirom iste igra zaista postane noćna mora, da već nakon prvih par minuta požalim što sam je odabrao, da moram dobro promisliti kako ću pristupiti pojedinoj bitci, da sam uvijek na rubu preživljavanja, a ne ovako da moram pauzirati leveliranje, odabirati lošije talente i skillove da učinim stvar zanimljivijom i šlepati okolo 500 health, lyrium i ostalih boca jer ih jednostavno nemam gdje iskoristiti!
easy, medium pa čak i hard neka bude za newbie i konzolaške forrest gumpove, ali daj brate i nama ostalima barem jedan nivo pa da i mi malo uživamo

možda će nastavak biti bolji po tom pitanju...možda. držim fige da bude!
The Satara je offline   Reply With Quote