Citiraj:
Autor Kerefek76
Ja stvarno ne znam gdje ti inače kupuješ? U hrvatskoj sigurno ne.
|
Zašto ne?
Ja osobno u životu nisam kupio komad PC hardvera van RH. Gotovo uvijek potpuno neisplativo.
Citiraj:
Autor Kerefek76
Kupovao sam u praktički svim trgovinama informatičke robe i u svima je situacija ista. Neljubazni prodavači, Svi lažu na interentu o dostupnosti, veletrgoci lažu njih i to je to. Notorna hrvatska činjenica. I upravo radi toga ne dam niti kunu više za nešto što mogu dobiti po najjeftinijoj cijeni.
|
Ako ti je cijena jedini bitan faktor, to je tvoja odluka.
Citiraj:
Autor Kerefek76
A pogotovo ne zato jer netko ima više kvadrata prostora, više kiselo nasmiješenih prodavača i sustav "efikasne" isporuke koji se sastoji od čekanja na pultu dok ti se neki klinjo smiluje i donese hard u vrečici (npr. hgspot, vemil, links). I pa šta da mi u protisu stoji monitor na podu ispred pulta? Zapakiran je u debelu ambalažu i sve je ok jedino ako ga nogom ne šutaju okolo. Kao da je stanje u skladištu zastupnika ili ovih drugih shopova nešto bolje  .
|
Kod mnogih je.
Citiraj:
Autor Kerefek76
I stvarno ne znam koji si ti web shop koristio? Pa svi su isti!!! Razlika je jedino u cijeni.
|
Zašto samo web shop?
Citiraj:
Autor Kerefek76
Kreteni su jedino kupci koji daju 350 kn više za istu stvar umjesto da te pare potroše na jedan kvalitetan ručak ili večeru u restoranu.
|
Da? A da ja nazovem kretenima sve one koji traže opremu danima, troše sate i sate na traženje 1% niže cijene, petljaju onda s nabavom, servisom i slično?
Pa moje vrijeme često košta više nego oprema koju bi na taj način tražio.